Schiesser; heren kwalitatief hoogwaardig ondergoed met een uitermate goede pasvorm

Schiesser is een Zwitsers merk met klasse dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van ondergoed. Al sinds 1875 zijn zij een van de topmerken in deze markt en maken zij kwalitatief hoogwaardige producten als boxers en hemden, maar ook slips en damesondergoed. Zij hebben diverse collecties en hebben ook diverse producties in grote maten.

Voor het produceren van hun comfortabele ondergoed maken zij gebruik van de allerbeste hoogwaardige materialen. Dit resulteert in een zeer goede pasvorm en duurzame kwaliteit. Zo kunt u lang met uw ondergoed doen, zelfs na vele malen wassen. Dankzij de goede afwerking zit het tevens als gegoten en knelt het ondergoed nergens af.

Bestel gemakkelijk en snel in onze webshop uw favoriete Schiesser ondergoed. Vindt u niet wat u zoekt? Neem contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij vullen regelmatig het assortiment aan dus houdt onze webshop in de gaten.

Schiesser heren hemd wit
Schiesser heren hemd wit

Schiesser Original Feinripp

Het klassieke hemd van Schiesser. Een comfortabel hemd, zonder zij-naden dus goed rekbaar. Samenstelling is 100% katoen.
15.95 Opties selecteren
Schiesser heren slip wit
Schiesser heren slip wit

Original Feinnripp

De klassiek slip van Schiesser. Gemaakt van 100% katoen en voorzien van een gulp.
15.95 Opties selecteren