Naturana

Naturana; duurzaam en elegante ondermode voor dames

Naturana is begonnen in 1917 en heeft al die jaren de ondermode van de vrouwen goed gevolgd en bestudeerd. Begonnen met korsetten en nu topmerk in de elegante en duurzame ondermode is dit een van onze topmerken voor vrouwen.

Duurzaam

Bij Naturana is onder andere duurzaamheid een van de kenmerken. Duurzaamheid betekent voor dit merk dat een product na regelmatig dragen nog steeds perfect in vorm is en er goed uitziet. Zo blijft hun ondergoed duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Misschien wel jarenlang uw favoriete stuk dankzij deze duurzame manier van produceren. Duurzaamheid betekent voor dit merk ook dat zij rekening houden met alle betrokkenen in de gehele productieketen. Zo wordt ook rekening gehouden met productie in lage lonen landen en wordt er op toegezien dat iedereen in de keten eerlijk wordt behandeld. Een deel van de artikelen worden dan ook vervaardigd uit organic cotton.

In ons assortiment vindt u voornamelijk prachtige en elegante BH’s met een tijdloos design en vormgeving. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig bij het bestellen, dan helpen wij u graag verder via WhatsApp.

Om verder te gaan klik op de knop.

Team Ondergoedland.